ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Världens starkaste och livshotade underkläder

Kategori:

Hejhejhejhej.

Vad händz? Kan tänka mig att ni sitter där och tror att ni har lika fullt upp med livsviktiga saker som jag. Men det har ni förstås inte. Jag sitter nämligen här och eftersvettas lite, dels för att upprätthålla manligheten, och dels för att se till så att Tuss inte käkar upp mitt ena bh-band. Hann ju knappt lägga ifrån mig den innan jag hörde ett bekant litet grisljud och upptäckte att monstret var i full fart med att attackera den. Det är klart att den asroliga och jättefina leksaken jag köpte åt honom ligger alldeles övergiven på golvet, medans hörlurarna och bh-banden kräver ständig uppsikt för att inte bli slaktade. Cat logic.. 

Tanken var att jag bara skulle ut och knata en bit ikväll, men det slutade med att jag lubbade sista kilometrarna ändå. Jag hatar att gå i nedförsbackar, det tar ju liksom emot och blir oharmoniskt, och så bara mitt i allt hamnade jag i värsta backen, säkert lika brant som Väggen, så jag trippade ner för den lite halvgalant, och sen kunde jag inte stanna förrän jag var hemma. Vilken tur att jag drog på mig ett extra lager kläder innan jag drog ut, så att det inte blev kallt och jävligt.. Sitter ju här och lökar sönder mig själv nu. Nu går skam på torra land..

Imorgon ser planerna ut sådär:
1. Köra bodybalance och bli lika stark som Arnold plus finna energi och bli ett med naturen och sånt!
2. Skriva en skittråkig inlämningsuppgift om ett skittråkigt ämne som ingår i en skittråkig kurs som jag inte ens vet vad den handlar om och hatar mest av allt i hela världen. Lost in space. Önska mig lycka till och skicka över blommor och choklad och sånt. 
3. Utgång med Alaw, WOHO! Vad vore jag utan henne? Alltså det slår mig säkert varje dag! Förmodligen jordens crazy catlady utan något liv what so ever. Skulle förmodligen flytt från Svettlaborg första veckan om jag inte hade funnit henne! Lyllos mig! 

Nåja. På återseende alla kompisar! Sköt om er och allt sånt! 

Kommentera inlägget här: