ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livets nya drog och en skvätt pepptalk

Kategori:

Tillåt mig att presentera livets nya repeat-tills-jag-dör-låt! Revolution med Elias. Jävlar vilken bra låt. Den är perfektion i musikformat. Hoppas att jag aldrig någonsin lyckas lyssna sönder den. Jag skulle tippa på att jag klarar mig i kanske en vecka eller så, men man kan ju alltid hoppas på bättre tider! Ibland lyckas man ju faktiskt bli imponerad av sig själv! Så ta ingenting för givet ungdomar, plötsligt upptäcker man att man är kapabel till storartade saker som man inte hade en aning om innan. Sen fuckar man ju oftast upp allting och så går det åt helvete ändå, men tanken är ju fin! 

Snubben är 19 barre dessutom?! Vad fan hade jag åstadkommit när jag var 19? Typ lärt mig att bädda sängen? Knappt. 


Vardagsromantik och kortslutning i hjärnkontoret

Kategori:

Tjo!

Kanske har jag inte levererat så mycket på bloggfronten som vissa önskar (läs: en svensk tjej i Norge), men jag har faktiskt mycket annat viktigt att fokusera på i livet. Typ sova och sånt. Oerhört viktigt! 

Igår hade vi en muntlig eximination i skolan. Den gick kort och gott ut på att diskutera dilemman bland barn, lärare och föräldrar. Mindre kul. Efter det bestämde jag och Hanna oss för att ta en pluggpaus och valde att ägna våra liv åt picknick i kvällssolen istället. Rosé, choklad, pommes och livets bästa dipp: Heinz frites sauce. Alltså guds gåva till människan! En riktigt värdig och romantisk middag för två blev det. Jag klagar inte!
Jag kände hur som helst att min hjärna höll på att ruttna av allt plugg, så det var ett livsnödvändigt belsut att stänga av hjärnkontoret tillfälligt! Men idag är det bara att fortsätta med roligheterna. Tänker ju inte sitta och göra det i helgen liksom. Det vore ju förskräckligt. 

Uuusch vilket tråkigt inlägg det här blev. Hoppas att du är nöjd ändå Angelica, och att du mår bra och inte har jätteont och att narkosen var mer soft än äcklig! Puss! 


Ironmanhjärna och livets nyttigaste kunskaper

Kategori:

Hejjjj! 

När jag ändå har suttit och skrivit i sisådär tio timmar under dagen, kan jag ju fortsätta nu med tänker jag. Vi är inne i slutspurtshelvetet kan man säga, men jag har inte riktigt kommit in i mitt stressmodedeluxe ännu. Känner mig faktiskt ganska lugn! Men det brukar jag ju göra, tills kvällen innan deadline, och då får jag oftast både hjärtinfarkt, stroke, tourettes och demens på samma gång. Men det brukar ju lösa sig ändå, för jag har nog lyckats bli en professionell stressare med åren. Tror att gymnasietiden med fotboll två gånger i veckan, dans en gång i veckan, kör två gånger i veckan, teaterbarnen en gång i veckan, min egen ensemble två-tre gånger i veckan, jobb på sjutusen olika ställen, osv osv, plus skolan, utvecklade min ironmanhjärna, så det kan jag ju tacka mitt forna jag för. Tack tack! 

Dagens plugg har bestått av bland annat lekteorier, fritidsdiskurser och hierarkiska allianser i praktikgemenskaper. Kul va? Kan man ens forska om lek, tänker ni kanske? Fråga Freud och company, dom har koll! Jag har det nämligen inte. Det enda jag vet är att om man försöker öppna ett fönster som är fastskruvat, så går det sönder. Och att man kan titta på en kille som slår huvudet i en lampa en miljard gånger, och ändå skratta lika mycket som första gången. Och att det såklart är sol och ganska skönt ute, de dagar vi bestämmer oss för att sitta i skolan tills dess att solen går ner. Hoppas ni tar vara på den här kunskapen och gör något nyttigt med den!

Nu ska jag gosa med kattungen och sånt där övrigt som man gör när man inte har något bättre för sig. Hadeeee!