ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Graciösa skogsdanser och psykopatbarn

Kategori:

Tervetuola amigos und everybody i hela världen. Så internationellt av mig! Sitt nu inte och säg att ni har en sån där äcklig och hemsk måndag som ni alltid gör. Det är ju snart ingen idé att jag frågar hur läget är längre, ni bara klagar hela tiden! Dagens ungdom.. 

Idag har jag både hunnit med att vara ambitiös i skolan och dragit iväg på en alldeles perfekt ridtur ute i de gröna skogarna utanför civilisationen. Smutt va? Eftersom att det har varit imbastorm här i Västra Götaland under de senaste dagarna, hade moder jord på eget bevåg kastat ihop en förträffliga liten hinderbana ute i grönskan. Fick ju köra limbo och krama hästhals för glatta livet för att komma under alla träd och grenar som hängde och slängde överallt. Ni kan med fördel fantisera om hur graciösa jag och min kompanjon på 900 kilo var! Som självaste svansjönprinsessan (eventuellt drottning, fan vet jag vad hon är) var jag åtminstone!

 

I skolan analyserade vi våra lekobservationer från förra veckan. Ja, det är sant. Förra veckans praktik gick ut på att observera barnens lek. Tusen procent oklarhet alltså. Tänk om någon hade gjort det med oss när vi var små.. Vi hade säkert blivit skickade till BUP dirr. Neee, vi var ju assöta. Lekte häst och pokemon och På rymmen och krigade om kulor i sandlådan, riktigt coola kidz. Sen gick det utför, säkert tv-spelens fel. Får ju fortfarande ont i hjärtat varje gång det inte spelas en liten melodi då jag hittar något som jag har letat efter. Och var ärliga nu, hur många gånger har ni inte fått ett superinfall och bara behövt kasta bananskal på vägen ni kör på, i hopp om att bilarna bakom dig ska halka på dom? Mm, trodde väl det. För att inte snacka om att be din kompis eller familjemedlem hoppa ner i en pool, för att sedan ta bort stegen, så att dom aldrig kommer upp igen?! Vilka jävla psykopatungar vi blev med åren.. 


Nu ska jag fortsätta kolla på extramaterialet från Konungens återkomst. Kan se dom filmerna sjuttiotusen gånger utan att tröttna tror jag. Undrar om man kan plugga Sagan om ringen..? Jag hade haft så höga betyg. Åh.. Ska nog bli professor i Sagan om ringen tror jag. Jaja, HADEEE!

Kommentera inlägget här: