ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Kärringfasoner och parkhäng

Kategori:

Godmorgon everybody! Egentligen vaknade jag för sisådär två timmar sedan, men eftersom att jag fortfarande ligger och drar mig i sängen så bör det ju fortfarande räknas som morgon. Visst? 

Den här långhelgen har inte sett ut som någon annan helg sen jag flyttade hit till Glenntown. Jag har för det första varit i götet hela helgen, istället för att resa till Norge och fira sjuttonde maj, eller till Stockholm för att ta vara på ledigheten. Bara en sån sak.. Vad är det för påhitt egentligen? Vem är jag ens?! Dessutom bestämde jag mig redan tidigt i veckan att jag skulle köra på en vit helg, och att jag skulle ta tag i lite plugg och annat värdelöst skräp som måste göras. Tvätta tillexempel, så himla kul sysselsättning. Särskilt när det inte finns någon display på maskinen som visar när tvätten är klar. Nejdå, här får man använda apostlahästarna och springa upp och ner i källaren och gissa sig fram. Jag är ju trots allt född på en torsdag, så det borde ju inte vara några konstigheter kan man tycka, men skenet bedrar! Usch nej, livet som stenåldersmänniska är inte lätt.. 

I och med den fruktansvärt stillasittande helgen har jag även fått tillfälle att utforska det närliggande området lite bättre. Här samlas det kärringpoäng vill jag lova! Jag har ju lyckats hitta två rundor som jag brukar promenera eller springa i vanliga fall, men ibland så bara måste jag vika av och hitta nya vägar när jag är ute. Både i sol och i spöregn har jag knatat omkring och varit lost, för att sedan upptäcka alldeles förträffliga platser att hänga på. Jag bor nämligen i ett område som innehåller både sjöar och trollskog och en gammal hästgård och något slags slott och typ allt däremellan. Lyllos mig! Hade jag haft min vanliga mobil då, hade jag bombat bloggen med bilder, men nu får ni klara er med några få asdåliga helt enkelt!


Förutom det har jag kört på glasshäng med Amanda och Alaw och ägnat en solig dag i Slottsskogen med Alaw, så värt! Jag hade bara varit där en gång innan dess,  alldeles i början av våren, och bara i djurparken. Så nu har jag fått upp ögonen för stället på riktigt! Sen var jag och såg Askungen på Operan i torsdags också. Den var bra faktiskt! Kulturkärringpoängen rullar in som ska, det går bra nu!

Snodde Alaws bild från instagram, hihi yolo!

Jaja. Nu är tanken att jag ska plugga, och ikväll ska jag iväg till stallet. Mysigt! Hörs vidare, tjatjaaa!
Kommentera inlägget här: