ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Psyket nästa och flyttplaner

Kategori:

Tjena. Jag lever och så, bara så att ni vet! Har några utkast på g, men orkar verkligen inte engagera mig tillräckligt för att koka ihop ett värdigt inlägg just nu.

Har precis matat stackars Tuss och ska snart tokdäcka till de fagra spårvagnsplingen och de harmoniska övergångsställeklicken utanför. Lovely. Jag kommer förmodligen brista något alldeles förfärligt snart och bli inlagd på psyket pga alla fruktansvärt störiga ljud. Särkilt med tanke på att ljuden inte är allt, jag får ju leva med glenndialeken dag in och dag ut också. Det är ju så att man blir alldeles skogstokig. Men det är smällar man får ta. Det blir nog bättre den dagen jag lämnar mänskligheten och flyttar ut i djungeln.. Kan nog handskas med fågelkvitter och sånt utan att vilja hyra in miley och hennes wreckingball i alla fall.

Imorgon kommer det förmodligen hit en ny liten misse som ska sällskapa mig och Tuss i några månader, men det får jag berätta mer om senare i livet! En ful och äcklig uppsats ska jag försöka trolla fram också, och så blir det även en sväng till stallet på eftermiddagen. Blir ju kjempegreit! Jaja, nu ska jag sova som en sten ett tag. Tjarå!

KOMMENTARER:

  • Mamma säger:
    2015-05-04 | 09:43:05

    En dotter till en mamma som är psyksyrra blir inte inlagd! En dotter till henne bryter ihop och kommer igen. Starkare! Du får använda dig av tankar med positiv effekt. Fokus det som är kul, gör dig lugn och som du tycker om. Resten får du bara få gjort utan att tänka så mycket. Och du, dialekten kan väl inte vara så stort problem. Är det det, så har du små problem. Och så finns det öronproppar till hjälp. Både för dialekter och spårvagnar. Om livet är för lätt, har du inte levt! Gosa ordentligt med missarna och tänk på att de är djur. Om du mår dåligt, så gör de också det. Kommer förmodligen ned till Göteborg runt den 22/5 för att hälsa på Susanne och då skall du och jag träffas! Kram på dig

    Svar: Tack och lov att du finns i mitt liv då, annars hade det gått utför haha! Har kanske större problem än spårvagnar och dialekter, men det är ju skönt att kunna skylla på något obetydligt. Längtar till du kommer ner! <3
    Karolina Mäcs

Kommentera inlägget här: