ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Bakfulla sambos och sånt

Kategori: Allmänt

Tjulululu! 

Vad händz? Själv har jag chillat med livet i spökhuset tillsammans med mina håriga  sambos hela dagen, och nu är jag på g till Hanna! Visst kan ni hålla med om att det låter lite härligt ändå? Det där med husdjur (Ja, och Hannis med förstås!). Att ha någon som alltid mötet en i dörren när man kommer hem, någon som vägrar sova någon annanstans än bredvid (eller på) dig om nätterna och någon som mer än gärna ligger i ditt knä så fort du sätter dig ned? Joja, det tycker jag med! Katter är ju livets bästa och ingenting hade fungerat utan dem, det får ni inte glömma att jag tycker! Men alltså... Det här med att komma hem och mötas av relikerna från tredje världskriget kombinerat med årets ravefest.. Dom kunde ju åtminstone bjudit mig känner jag. Och dom är ju inte dumma heller! Istället för att försöka bryta sig in i kylskåpet och sno min alkohol och sedan blanda ut den med vatten och låtsas som ingenting, har någon av de sluga jävlarna "råkat" putta ner en burk med kattmyntasåpbubblor och spillt ut innehållet över hela köksgolvet. Tro fan att det blev fekke då liksom?! Smarta små luringar.. Så jag har fått beskåda en utslagen Max, Astrid och Svea som har legat bredvid mig i sängen hela dagen, medan Shadow däckade i garderoben strax innan lunch. Ett gäng slitna små pälsbollar helt enkelt. 

Nåja! Fokus på omvärlden nu. Annars hamnar jag on the dark side of glenntown, och det känns inte helt nödvändigt en dag som denna. Har inte med mig skyddsvästen nämligen. Hade fint vänner och övriga! 

Sagan om konungens återkomst

Kategori: Allmänt

HALLÅ ELLÖÖÖR?!?! Lever ni? Finns ni kvar i cyberrymden? Bor ni kvar i samma tvåa? Vad jobbar ni med?! 

Jag lever, tro det eller ej! Tänkte egentligen bara säga det. Och uppdatera er om var i hela världen har jag varit. Eller alltså ja, jag vet knappt själv egentligen. Det började med att någon annan jävel kände sig behöva min mobiltelefon mer än vad jag gjorde. Och bara där blev jag ju lika bitter på livet som Ove. Sen har jag varit lost in space och inte pallat ladda ner bloggappen på min lånemobil, i väntan på min nya. Sen glömde jag bort bloggen lite till. Typ så.  Men nu är jag tillbaka! Har övergett android och gått och blivit med iphone till och med. Det hade jag aldrig kunnat tro! 

Har cirkus NOLL motivation att skriva något vettigt just nu, och det blir inte särskilt mycket lättare när katten Astrid försöker käka upp min knä samtidigt som katten Max nyss valde att placera alla sina kattkilon på min mage och huvudbuffa på mina händer så hårt att jag tappar luren i facet. Så, hej och välkomna tillbaka hur som helst! 

Livets kärlek och ett allvarligt ämne

Kategori:

Tjena. Alltså livet är ju så mycket lättare att leva nu när idol äntligen är igång igen! Särskilt när jag faktiskt kan följa det under ordinarie sändningstid! Förr i världen, då jag besudlade mina kvällar med jobb, pendeltåg, rep och andra rimliga saker var det ju lite knepigt att kunna se pp tv på bestämda tider, så det blev alltid tv4 play. Och det vet vi ju alla hur det går till.. Man säger "kollar sen" och så gör man inte det, för att livet kommer emellan. Men hur som helst, nu jävlar ska jag slavfölja det! Stänga ute resten av världen. För idol is love, idol is life! Däremot, måste jag ta upp ett ganska allvarligt ämne här i bloggfan idag. Jag tror nämligen att produktionen är ännu mer fejk än vad man kanske redan tror. Vi alla vet ju om att det finns två stycken jurys och att folk får göra omtagningar n shit, MEN! Igår, när de sände första auditionavsnittet från Göteborg slog det mig. När man fick se inslag från den långa kön.. Så var det som l. Och såvitt jag vet, fanns det ingen sol I Göteborg i april. Eller när dom nu spelar in auditionturnén. ALLA vet att Glenntown är en grå, fiskluktande och blöt stad. Särskilt under perioden september - augusti. Finns inte en chans att BÅDA (eller fler? Vad vet jag?) dagarna som produktionen var här förgylldes av sol. Aldrig i livet. Dom måste ha smällt upp en fet greenscreen över hela Göteborg under de berörda dagarna. Det tror iallafall jag. För mig lurar dom inte! Jag var här i våras. Och jag såg solen, på sin höjd, en gång! Sen gick den i moln och kom inte fram igen förrän i augusti. Det är sant! 

Nåja, nog om det. Jag dömer ingen. Klart man måste ha lite fejksol när man ska presentera Sveriges gladaste och trevligaste stad. För det är den ju. Särskilt om man berättar att man kommer från 08-trakterna.... Man får fejka hur mycket man vill! Så vi lämnar ämnet där! 

Nu ska jag snart dra mig hemåt iallafall, har chillat vid Delsjön hela dagen. Lökigt som satan, men ändå sjukt värt! Får se lite vad kvällen har att erbjuda. Jag är sjukt seg, så det lutar mot xbox eller film. Shit vad nice. Jaja. Hadeee!